Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Cornichons mit 40 g Sud
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butterschmalz
- 600 g Rinderrouladen, doppelt dick geschnitten (1 cm Dicke, siehe Tipp), quer in Streifen (1,5 cm)
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 300 g Möhren
- 250 g Champignons, halbiert
- 3 Prisen Zucker
- 10 g Speisestärke
- 150 g Saure Sahne, cremig gerührt
- 500 g Spätzle, frisch aus dem Kühlregal
- 20 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2533 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rinderschmortopf
1u. 55min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Rindfleischeintopf
1h 40 min