Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
- 150 g Rotwein
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 7 cm)
- 1 Schweinefilet (500 g, Ø ca. 6 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 130 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht,
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 8 Wacholderbeeren
-
25
g Kirschkonfitüre
of 25 g Rote-Beeren-Konfitüre - 20 g Butter
- 1 TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Putenschnitzel süß-sauer
1h
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1h 10min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h