Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 œuf, blanc et jaune séparés
- 100 g de farine de sarrasin
- 60 g de farine de manioc
- 20 g de sucre de canne blond
- 1 pincée de sel
-
1
c. à soupe de lait de soja
of 1 c. à soupe de lait -
100
g de beurre doux, coupé en morceaux
of 100 g de margarine végétale, bio de préférence
La garniture
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes décortiquées entières
- 20 g de farine de riz complet
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 c. à soupe d'huile d'olive (25 g env.)
- 3 œufs entiers
-
1
c. à café d'arôme d'amande amère
of 1 goutte d'extrait naturel d'amande - 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés
- sucre glace maison, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2080 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Charlotte aux poires sans gluten
7 Std. 15 Min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 dk
Tarte Tatin sans gluten
1sa 15 dk
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 Min
Madeleines sans gluten
1sa
Cookies sans gluten aux noisettes
35 dk
Brioche sans gluten
2sa 15 dk
Pain sans gluten aux fruits secs
2sa 15 dk
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5 dk