Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 œuf, blanc et jaune séparés
- 100 g de farine de sarrasin
- 60 g de farine de manioc
- 20 g de sucre de canne blond
- 1 pincée de sel
-
1
c. à soupe de lait de soja
of 1 c. à soupe de lait -
100
g de beurre doux, coupé en morceaux
of 100 g de margarine végétale, bio de préférence
La garniture
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes décortiquées entières
- 20 g de farine de riz complet
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 c. à soupe d'huile d'olive (25 g env.)
- 3 œufs entiers
-
1
c. à café d'arôme d'amande amère
of 1 goutte d'extrait naturel d'amande - 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés
- sucre glace maison, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2080 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 godz. 15 min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Brioche sans gluten
3h 15min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 godz. 15 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min