Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Farfalle ai quattro formaggi
25 dk
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Pain au chocolat
5h
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Soupe de chalet
40 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Quesadillas
3h
Risotto Cinque P
30 min.
Chana masala
45 Min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
Kofta
40 Min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 godz. 20 min