Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de vinagre balsámico
- 70 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 45 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- ¼ cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de miel
- 90 g de tocino ahumado, rebanado y cortado en tiras
- ½ pieza pequeña de lechuga romana, en cuartos y desinfectada
- 60 g de queso azul, desmoronado
- 10 piezas de jitomate cherry, cortados por la mitad
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1474 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bowl de atún spicy
30 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Ensalada César
15min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Hamburguesa trufada
40min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Camarones estilo Hunan
20min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25 Min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.