Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de tomate
- 35 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate guaje, en trozos y sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
Estofado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 15 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos de 3 cm aprox.
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos de 3 cm
- 2 cucharada de harina de trigo
- 450 g de vino tinto
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de res
- ½ cucharadita de sal fina
- 200 g de papas cambray, medianas
- 150 g de champiñón blanco fresco, cortado por la mitad
- 100 g de zanahoria, pelada y cortada en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1735 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1小时 20 分钟
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Estofado de res TM6
4 Std.
Estofado de res
1h 40min
Cacerola de pollo
30 Min
Filete de res con almendras
30 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Carne de res a la jardinera
40 Min