Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
of 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
of 20 rebanadas de baguette
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salmón y espinaca
40min
Ejotes almendrados
30 Min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Penne Puttanesca
40min
Risotto de calabacita
25 Min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 Min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Pasta con pesto de arúgula
30 Min
Pasta al poblano
35 Min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min