Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fideos de arroz, secos
- 15 g mantequilla sin sal
- 150 g cebolla, en gajos
- 150 g de salsa de soya baja en sodio
- 80 g de sake
- 800 g de agua y un poco más para hidratar los fideos
- 150 g de mirin
- 30 g de azúcar
- 500 g de muslos de pollo, con piel y sin hueso, en tiras gruesas (aprox. 1,5 cm)
- 50 g de cebolla cambray, en cuartos
- 100 g tofu extra firme, en cubos (aprox. 2 cm)
- 100 g repollo chino, baby, secciones cortadas
- 200 g hongos, frescos, raíces removidas, despojadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2657.2 kJ / 635.1 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2264.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yaki udon al estilo japonés
30 Min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 Std.
Ensalada de pepino con pollo salteado
30 Min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Sopa de pollo asiática
45 Min
Sushi California
1 Std.
Pescado con mole blanco
45 Min
Tagine de pollo con narajas caramelizadas
35 min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min