Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fideos de arroz, secos
- 15 g mantequilla sin sal
- 150 g cebolla, en gajos
- 150 g de salsa de soya baja en sodio
- 80 g de sake
- 800 g de agua y un poco más para hidratar los fideos
- 150 g de mirin
- 30 g de azúcar
- 500 g de muslos de pollo, con piel y sin hueso, en tiras gruesas (aprox. 1,5 cm)
- 50 g de cebolla cambray, en cuartos
- 100 g tofu extra firme, en cubos (aprox. 2 cm)
- 100 g repollo chino, baby, secciones cortadas
- 200 g hongos, frescos, raíces removidas, despojadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2657.2 kJ / 635.1 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2264.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Sal de tomillo
5min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Pollo y couscous Marroquí
45min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45min
Marinada de pescado a la ciénega
10min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1hod.
Macarrones con queso y kimchi
50min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Cous cous con salmón y verduras
40 Min