Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Butter, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 413 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min