Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia apulienne
2u. 40min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia croquante
3h
Fougasse au romarin
3h 25 min.
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au thym
3h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h