Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
La socca
40 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Focaccia apulienne
2h 40 min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min