Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmão
- 300 g abacate cortado em cubos pequenos
- 2 limões (raspa e sumo)
- 2 c. chá de flor de sal
- 10 g coentros, só as folhas
- 80 g chalota
- 800 g salmão fresco limpo e cortado em cubos, semicongelado
- 2 c. chá de mostarda de Dijon
- 8 pés de aneto
- 30 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de pimenta rosa
Blinis
- 280 g leite
- 70 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g mel
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 gemas de ovo
- 100 g farinha de espelta
- 75 g farinha tipo 55
- 2 claras de ovo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tártaro de bacalhau e melancia
Geen beoordelingen
Molho holandês
10 min
Molho béarnaise
15 min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Risoto preto com camarão
45 Min
Taças mexicanas
20min
Spring rolls com molho picante
25 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Molho pesto
5min
Mexilhão thai
25 Min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55min