Compatibele versies
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
of 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Margaritas de pêssego
15min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1h 20min
Gaspacho de tomate e melancia
5min
Pãezinhos recheados com chili
1 Std. 10 Min
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8 godz.
Sopa de abacate e bacon
1h
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2h 15 min.
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Piza de alho assado com brócolos e mozarela
1 Std. 25 Min
Pimentos recheados com queijo
35min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30min
Caril tailandês
45min