Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 hojas de maíz para tamal
- 215 g de falda de res, cortada en trozos medianos
- 55 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 2200 g de agua
- 30 g de aceite
- 40 g de chile ancho, sin rabo ni semillas (2 pzas aprox.)
- 115 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 300 g de harina de maíz nixtamalizado, para tamal
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1176 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
1ωρ. 30 λεπτ.
Masa básica para tamales
1ωρ. 30 λεπτ.
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2 Std.
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Tamales rancheros
2 Std.
Tamales de elote con rajas
4u. 45min
Gordita de chicharrón
30 λεπτ.
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Tamales guanajuatenses
2 godz. 30 min
Barbacoa Tex-Mex
2 Std.
Tamales sonorenses
2 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.