Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 hojas de maíz para tamal
- 215 g de falda de res, cortada en trozos medianos
- 55 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 2200 g de agua
- 30 g de aceite
- 40 g de chile ancho, sin rabo ni semillas (2 pzas aprox.)
- 115 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 300 g de harina de maíz nixtamalizado, para tamal
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1176 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de molcajete
10min
Tamales sonorenses
2sa
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min
Tamales oaxaqueños
2sa
Tamales guanajuatenses
2h 30min
Tamales rancheros
2sa
Tamales de pollo y salsa verde
2sa
Adobo al pastor
10min
Birria de res estilo Jalisco
1sa 45 dk
Masa básica para tamales
1h 30min
Tortas ahogadas
2sa 40 dk
Pozole Rojo
1h 30min