Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 chile chipotle, seco, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 2 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos
- 40 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 15 g de manteca de cerdo
- 1 hoja santa
- 2 cditas de sal fina
- 60 g de agua
- 280 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortadas en trozos medianos
Masa
- 260 g de harina de maíz
- 550 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 150 g de manteca de cerdo
Tamales rancheros
- 3 hoja de plátano
- 3 hojas santa
- 1700 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1000 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales sonorenses
2h
Tamales oaxaqueños
2h
Pan de muerto
6 godz.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Tamales norteños
2h
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Adobo al pastor
10min
Chiles en nogada
1 Std.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Masa básica para tamales
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min