Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini Alfredo
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2 godz. 15 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Res con almendras
40min
Pechugas rellenas con salsa de almendras
45 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Pollo al limón con verduras
40min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min