Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1hod.
Lasaña de pollo y espinaca
1h 10min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Sabanitas de filete de res al romero
25min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Cacerola de pollo
30min
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Camarones a la hierba de limón
1hod.
Strata de champiñon y lomo canadiense
1hod.
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min