Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre demi-sel
- 800 g de chair de potiron, détaillé en cubes
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 564 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Soupe de panais
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe mystère
40min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35 Min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Crème de carotte
30min