Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 173.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coni e cialde
1h 5min
Crème caramel cocco e banana
5h
Burro ai gamberi
2h 35min
Burro al tonno
1 godz. 20 min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Agliata verde
15min