Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 173.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro
40 λεπτ.
Burro alla Maître d’Hotel
50 λεπτ.
Burro alle acciughe
4h 20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Salsa olandese (TM6)
15 λεπτ.
Salsa olandese
30 λεπτ.
Burro alle nocciole
1ωρ. 30 λεπτ.
Burro al tonno
1ωρ. 20 λεπτ.
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min