Apparaten en Accessoires
Injera (pane eritreo fermentato)
Voorbereiding 30min
Totaal 48u. 35min
10 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
485 kJ /
116 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
24.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pane sciapo umbro
14u.
Shortbread al cardamomo e rosa
1u. 30min
Garam Masala
20min
Pane injera
8u. 30min
Fagioli in agrodolce
35min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4u.
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2u. 15min
Focaccine aneto e feta
1u. 25min
Bignè integrali
1u.
Focaccine integrali farcite
3u.
Crackers di soia
3u.
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min