Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13.43 g
- Koolhydraten
- 10.38 g
- Vetten
- 25.99 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Maionese all'avocado
15min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Crema spalmabile di funghi
35min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Salsa ai porcini
20 Min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2hod. 20min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Cozze al vino bianco
40 min