Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 8.36 g
- Koolhydraten
- 24.86 g
- Vetten
- 24.34 g
- Vezels
- 2.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3h 10min
Marquesas
30 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4j 30 menit
Rosca de carnaval
2h 10 min
Kouign-amann
4h 10 min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Pudin diplomático
1h 40min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min
Cubiletes (Asturias)
1 Std. 50 Min