Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Franchipán
- 250 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla en trozos
- 300 g de almendra molida
- 2 huevos
- 1 cucharada de harina de repostería
-
2
cucharadas de agua de azahar
of 2 cucharadas de agua de rosas
Montaje
- 8 - 10 láminas de pasta brick
- 2 cucharadas de pétalos de rosa (no tratados con pesticidas) (optioneel)
- 50 g de pasas sin semillas (optioneel)
- 50 g de almendras laminadas (optioneel)
- 2 cucharadas de azúcar (optioneel)
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3h 10min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Huesos de San Expedito
30min
Suizos
2ч. 30 мин.
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Hojaldrinas de naranja
2h
Panecillos de San Ignacio
25h
Almoixàvenas
1ч. 30 мин.
Caracolas de canela
2h
Bollos de manteca (Andalucía)
1ч. 10 мин.
Focaccia de Puglia
1h