Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 350 g de leche
- 45 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Soufflé
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 2 cucharadas de azúcar para espolvorear
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 100 g de licor de naranja (Grand Marnier®)
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue suizo
10min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Strudel de manzana
1ч. 20 мин.
Merengues con nata y coco
6h 30min
Flan de París con merengue
10 godz.
Galette des Rois
1 godz.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2ч.
Carbayones
1h 25min
Crème brûlée
4h 30min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 godz.
Chupe de mariscos panameño
45 min
Tarta de merengue y fresas
1 godz. 10 min