Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain Cocotte
3 Std.
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Waterzooï
1 Std. 15 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Le pain bénit
2 Std. 30 Min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min