Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices, émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte, piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2603 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Pain de viande
1h 20min
Welsh rarebit
30 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Waterzoï de poulet
1 Std.
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Palette à la diable
1 Std.
Tarte au libouli
2h 45min