Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices, émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte, piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2603 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Beef and ale pie
3sa 20 dk
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Welsh rarebit
30 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Waterzooï
1h 15min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Irish coffee
10min
Tarte au libouli
2h 45min