Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45 Min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 Min
Bananenschalencurry
35 Min
Erdbeer-Risotto
25min
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1h 15 min
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45 Min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 Min
Bananen-Curry-Reis
45 Min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 Min