![Tagliatelle mit Granatapfelsauce Tagliatelle mit Granatapfelsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00A1E622-C566-4A2C-8DBA-BB47569A4861/Derivates/1556C090-07BF-456D-9BA3-EB0AF5AF76BA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbstliche Tagliatelle
35 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 мин.
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 мин.
Pasta nach Paella Art
30 min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45 min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 Min
Gurken mit Lachsfüllung
45 min
Fisch-Reis-Auflauf
1ч. 20 мин.
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 min
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30 min
Erdbeer-Risotto
25min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.