Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45min
Geschnetzeltes mit Orange
40min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Bananen-Curry-Reis
45min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 phút
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 Std. 45 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30min