Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base aux biscuits bretons
- farine, pour le moule
- 50 g beurre doux mou, et un peu pour le moule
- 280 g de biscuits sablés au beurre, type palets bretons
La crème à la fraise
- 2 œufs
- 75 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 25 g de beurre doux
- 100 g de fraises
- ½ c. à café d'agar-agar
Le cheesecake
- 3 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 200 g de ricotta
- 1 citron jaune, zeste et jus
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- 1 pincée de sel
-
fraises fraîches, pour la finition
of framboises fraîches, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2796 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 godz.
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Cheesecake à la vanille cuit
13h 30min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Gâteau un peu forêt-noire
45min
Pannacotta au blé noir
2h 30min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 min