Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 894 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Focaccia aux olives
2 Std.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Pain aux noix
3h 15min
Ficelles apéro (Plaisir)
1u. 15min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Fougasse
2 Std.
Olivettes
1 Std. 45 Min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Focaccia au thym
3 Std.
Pain ciabatta
3h 45min