Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
of 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15 min
Focaccias aux herbes
3h 45 min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Focaccia apulienne
2h 40 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Focaccia croquante
3 godz.
Focaccia au thym
3 godz.
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen