Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2967 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
5-Elemente Chai (Gewürztee)
15min
Tiramisu
5h 20min
Kokostartelettes mit Rumfrüchten
1 godz. 55 min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Crème Brûlée
3sa 10 dk
Apfel-Safran Millefeuille
3 Std. 15 Min
Pina Colada
2h 10min
Cremeschnitten
4 Std.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Zitronensorbet
6 godz. 40 min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min