Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2967 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 20 min
Baiser Drops
3 Std.
Herz-Macaron-Schalen
1h 30min
Irish Coffee
10 Min
Haselnuss-Orangen-Creme
55min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Ehenbichler Festtagskuchen (Nussschnitten)
4h 30min
Caramel-Macarons
1h 50min
Fermentierte Salsa
168h 20 min
Nusseis
5 Std. 20 Min
Erdnusskuchen mit Frosting
1 godz. 20 min