Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baiser
- 330 g Zucker
- 240 g Eiweiß (ca. 6 Eiklar), Raumtemperatur
- 1 TL Essig
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 Prise Weinstein-Backpulver (optioneel)
- 500 g gemischtes frisches Obst (z. B. Ananas, Kiwi, Papaya, Mango, Beeren)
- 4 Passionsfrüchte
Creme
- 500 g Schlagobers, kalt
- 100 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronentarte mit Baiserhaube
2 godz. 30 min
Ribisel-Pavlova
2óra 50p
Crème Pâtissière
15min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 godz. 50 min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Marillen Curd-Tartelettes
1h 30min
Blinis
1u.
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2 godz.
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Somloer Nockerl
9 Std.