Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g Rohrzucker
- 60 g Mandeln
- 190 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 3 Eier (Größe M)
- ½ Vanilleschote
- 150 g Wasser
- 600 - 700 g gemischtes frisches Obst (siehe Tipp)
- 60 g Rum (siehe Variation)
- 200 g Kokosmilch
- 30 g Kokosraspel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2375 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Französischer Brunch
1 godz. 40 min
Kalbspariser
14h 30min
Profiteroles
2h 15min
Bouillabaisse
1h 25min
Mangoeis
15 Min
Menü: Minestrone, Putenrouladen mit Paprikasauce und Bulgur & heiße Liebe
55 min
Biskuittörtchen Opéra
24 Std.
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Schoko-Salami
5h 20min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min