Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 500 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Olivenöl
- 200 g roter Portwein
- 10 g Rotweinessig
- 100 g Pflaumen, getrocknet, ohne Kern, geviertelt
- 10 g Honig
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 50 Gramm
- Calorieën
- 392 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Zwiebel-Chutney
8h
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3sa
Mango-Chutney
1 Std.
Rotweinbutter
3小时 20 分钟
Barbecue-Sauce
40min
Rauchige Whiskysauce
20 dk
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Balsamico-Schalotten
19 Std.
Bacon-Konfitüre
25min
Schalottenconfit mit Portwein
1sa 10 dk
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
BBQ-Sauce
35min