Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 500 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Olivenöl
- 200 g roter Portwein
- 10 g Rotweinessig
- 100 g Pflaumen, getrocknet, ohne Kern, geviertelt
- 10 g Honig
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 50 Gramm
- Calorieën
- 392 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1hod.
Zwiebel-Chutney
8h
Umami-Gewürzpaste
15min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Rotweinbutter
3ωρ. 20 λεπτ.
Bacon-Konfitüre
25min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10 min
BBQ-Sauce
35 λεπτ.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 λεπτ.
Würzige Aioli mit Sherry
40 λεπτ.
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Grillsauce sweet 'n' hot
1hod. 20min