Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de solomillo de ternera en dados de aprox.4 cm
- 250 g de cebolletas en mitades
- 100 g de pepinillos en vinagre escurridos
- 2 huevos duros
- 150 - 200 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 hojas de estragón fresco
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de kétchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 3 cucharadas de alcaparras
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1h 15min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Tartar dos salmones
20 min
Guacamole
10 min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Tartar de buey
10 min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Crema de boletus
1h 35min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min