![Vegetable-topped bread Vegetable-topped bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64120.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
- 100 g water
- 50 g lard
- 20 g fresh yeast
- 300 g flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red pepper, cut into pieces
- 100 g green pepper, cut into pieces
- 100 g onion, cut into pieces
- 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt
- 1 tbsp paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Provencale
1hod.
German Brunch
Geen beoordelingen
Cream cheese spread with radishes
5min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Chickpea Gratin
1hod.
Energy smoothie
10 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Boiled eggs
20 Min
Frozen fruit sorbet
5min
Pearl barley bread rolls
1hod. 15min
Smoothie
5min
Cheese crackers
2hod. 30min