Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Tomato and red lentil soup
30min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Russian beetroot salad
1h 10min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Cherry Amaretto Dream
10min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Crispy turkey and lentil meatballs
40min