Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille, fendue en deux
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de groseilles rouges
- 150 g de fraises, coupées en deux et quelques-unes pour la décoration
- 2 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 51 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse de kiwi
2h 15min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Pannacotta au melon
2h 15min
Mousse à l'abricot
2h
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min