Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lammrollen
- 1 EL Rosmarinnadeln
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 25 g Senf, mittelscharf
- 40 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 100 g Bacon, in dünnen Scheiben
- 2 Lammrücken (Lammlachse) à 250 g, Tasche eingeschnitten
- 2 Lammfilets (à 50 g)
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
Bayrisch Kraut
- 2 Zwiebeln (120 g), gewürfelt (1 cm)
- 60 g Butter
- 500 g Weißkohl, gewürfelt (1 cm) oder in Rauten
- 2 TL Zucker
- 100 g Fleischbrühe, flüssig
- ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Obstessig
- 1 EL Bratensaucen-Paste
- 30 g Bier
Kartoffel-Blini
- 3 Eier, getrennt
- 1 EL Mehl
- 1 TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3458 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbratenragout
49j
Sauerbraten
72h
Leberknödelsuppe
45 Min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 godz.
Leberknödel
55 Min
Maultaschen
2h 30min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Böhmische Knödel
1 godz.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Panierte Fleischküchle
1h 40min