Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2212 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 λεπτ.
Aprikosen-Konfitüre
30 λεπτ.
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 Std. 20 Min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 λεπτ.
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 Min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 λεπτ.
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 λεπτ.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 λεπτ.
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 λεπτ.
Rhabarber-Konfitüre
30 λεπτ.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 λεπτ.
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 λεπτ.