![Bellini-Konfitüre Bellini-Konfitüre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C70D2E34-CF86-410F-8ECF-C560ECE9536B/Derivates/656f9a44-bc4f-4f05-b4cd-39b42e5fe83e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2212 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Birnenkonfitüre
20 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min