Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto migdałowe
- 100 g margaryny, wegańskiej, miękkiej, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 100 g migdałów, blanszowanych, bez skórki
- 120 g cukru
- 200 g śmietanki sojowej
- 150 g mąki tortowej
- 1 łyżka wegańskiego proszku jajecznego (15 g)
- 15 g proszku do pieczenia
Krem
- 150 g cukru
- 150 g margaryny, wegańskiej, pokrojonej na kawałki
- 400 g tofu, miękkiego, odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki
- 250 g jogurtu sojowego
- espresso, zaparzone, schłodzone (ok. 150 g)
- kakao naturalne, niesłodzone, do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1924.5 kJ / 459.7 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 266.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciemny mus z migdałów
15 min
Wegański parmezan
25 min
Masło kokosowe
5 min
Weganella-wegańska mozarella
6h 20 min.
Curry z tofu i aromatycznym ryżem
1h 30min
Rożki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Wegański majonez
15 min
Tofurnik z mango i limonką
3 godz. 40 min
Wegański szarpaniec
7 Std. 10 Min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 min