Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de mijo en grano
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de psyllium
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 420 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 80 g de nueces peladas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9684 kJ / 2317 kcal
- Eiwitten
- 64.47 g
- Koolhydraten
- 387.18 g
- Vetten
- 63.78 g
- Vezels
- 62.17 g
Alternatieve recepten
Preparación de harinas sin gluten
5 λεπτ.
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Piadinas sin gluten
45min
Pan exprés sin gluten
1ωρ.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1ωρ. 20 λεπτ.
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 λεπτ.
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Crêpes sin gluten
45min