Compatibele versies
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva (para engrasar)
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 120 g de almendras crudas sin piel
- 180 g de pipas de calabaza
- 60 g de pipas de girasol
- 60 g de semillas de lino
- 30 g de semillas de chía
- 30 g de psyllium
- 1 cucharadita colmada de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 6.18 g
- Koolhydraten
- 11.68 g
- Vetten
- 10.69 g
- Vezels
- 5.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1h 15min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min