Compatibele versies
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva (para engrasar)
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 120 g de almendras crudas sin piel
- 180 g de pipas de calabaza
- 60 g de pipas de girasol
- 60 g de semillas de lino
- 30 g de semillas de chía
- 30 g de psyllium
- 1 cucharadita colmada de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 6.18 g
- Koolhydraten
- 11.68 g
- Vetten
- 10.69 g
- Vezels
- 5.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h