Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 100 g de polenta (sémola de maíz) certificada sin gluten
- 125 g de mantequilla fría, en trozos
- 25 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 huevo
Relleno
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de espinacas baby frescas
- 250 g de requesón
- 100 g de nata para cocinar
- 40 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 2 huevos
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 16.78 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 33.7 g
- Vezels
- 2.03 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinacas y tomates cherry
1 godz. 45 min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Muffins de espinacas y feta
40 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1 godz. 15 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Quiche integral de espinacas y jamón
2 Std.
Quiche de puerro y queso gallego
1 godz.
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Quiche de calabacín con jamón york
1 godz.
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de cebolla
1 godz.