Compatibele versies
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera (o certificada sin gluten)
- 2 huevos
- 500 g de leche entera
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 300 g de requesón en trozos
Salsa de puerro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de puerro en rodajas
- 1 pellizco de sal
- 250 g de leche entera
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1716 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 21.11 g
- Koolhydraten
- 32.22 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preparación de harinas sin gluten
5min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 godz. 15 min
Pan de molde sin gluten
14h
Piadinas sin gluten
45 min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1 godz. 15 min
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Crêpes sin gluten
45 min