Roggen-Malzbier-Brot
TM6 TM5

Roggen-Malzbier-Brot

4.7 (1.2K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g Roggenmehl Type 1150
  • 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 330 g Malzbier
  • 150 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
  • 30 g Butter, weich
  • 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
  • 1 Würfel Hefe (40 g)
  • 2 ½ TL Salz

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
617 kJ / 172 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
1 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten