Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha (opcional)
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 427.6 kJ / 102.2 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 178 mg
Alternatieve recepten
Pão de forma sem glúten
1h 15min
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Risoto de curgete e bacon
35min
Quiche de atum e tomilho-limão
45min
Canelones de alho-francês com quinoa e camarão
Geen beoordelingen
Sopa de cogumelos húngara
30min
Bola rápida de morcela e maçã
1h 10min
Migas de espargos
45min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Canelés
14h
Tarte de abóbora à americana
2h
Bolo de laranja sem glúten
40min