Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g avelã torrada
- 500 g água
- 300 g ervilhas de quebrar
- 200 g ervilhas descongeladas
- 2 c. chá de sal
- 2 trutas salmonadas frescas e limpas (650g aprox.)
- 5 talos de funcho
- 50 g azeite
- 10 g mel
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de mostarda à antiga
- 150 g bolbo de funcho cortado em lâminas finas
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2078.9 kJ / 496.9 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1309.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau da alentejana
50min
Bhajis de cebola com molho de coentros picante - TM6
Geen beoordelingen
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1h
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Empadão de javali
13h
Tarte de sardinha em conserva
45min
Piza com base de couve-flor
25min
Massa com melão e presunto
40min
Feijoada à marinheiro
1h
Bacalhau com arroz, pimentos e tomate
50min
Migas de couve e feijão frade
30 min