Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g peito de frango cortado em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 70 g cenoura cortada em rodelas finas
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g massa tipo fusilli tricolor
- 30 g azeite, mais q.b.
- 100 g cebola
- ½ pimento vermelho cortado em pedaços
- ½ pimento verde cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 150 g vinho branco
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas
- 120 g milho cozido, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2055.1 kJ / 491.2 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 961.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20 min
Fusilli com frango no forno
35 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Salada de massa de verão
30min
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Salada de arroz com atum
35 Min
Frango à Gomes de Sá
1h 20 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Lasanha de raviolis com carne picada
1h 40min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min