Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
-
100
g espinafres baby frescos
of 100 g folhas de espinafres, frescas cortados grosseiramente - 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 200 g salsichas s/ pele
- 1 c. chá de flocos de malagueta seca (optioneel)
- ½ c. chá de sal
- 550 g água
- ½ c. sopa de caldo caseiro
- 280 g massa curta, seca
- 50 g natas c/ 30-40% de gordura
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2334.6 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1042.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete à carbonara
30min
Carbonara de salsichas
40min
Bifes de atum com molho de tomate
30min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40min
Frango com chocolate preto
35min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Empadão de atum
1h 10min
Farfalle com bacon e cogumelos
55min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min