Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
-
100
g espinafres baby frescos
of 100 g folhas de espinafres, frescas cortados grosseiramente - 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 200 g salsichas s/ pele
- 1 c. chá de flocos de malagueta seca (optioneel)
- ½ c. chá de sal
- 550 g água
- ½ c. sopa de caldo caseiro
- 280 g massa curta, seca
- 50 g natas c/ 30-40% de gordura
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2334.6 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1042.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Arroz de cenoura
30 min
Carbonara de salsichas
40 min
Salada de arroz com atum
35 min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1h 5min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Esparguete preto com lulas de conserva
30 min
Atum fresco com feijão-verde
30 min