Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45 min
Mailänderli
3 Std.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30 min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Risotto milanese
30 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Osterkuchen
1h 45 min