Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Randen-Hummus
10min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Luzerner Lebkuchen
55min
Risotto milanese
30min
Focaccia mit Oliven
2j 20 menit
Kartoffelstock nature
55min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
Aprikosenwähe
1j 10 menit