Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 731 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25h 10min
Roulés d'aubergine
35 min
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1h 30min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 godz.
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 godz. 30 min
Eclairs saumon et pomme verte
2 godz.
Choux à la mousse de petits pois
4h
Tartelette à la mangue
4h 45min
Bûchettes à la crème de citron
3h
Eclairs mimosa au jambon sec
1u. 15min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Miniburgers crevette avocat
4h